Wzajemnie bardzo @
@bobas52 zaszczyt to wszak i dla mnie wielki!

Strasznie mi głupio było jak zajarzyłem, że lustra mi wyparowały ,może w trakcie poszerzania pomieszczeń ale faktycznie gdzieś tam obok zawsze można postawić jakąś ikeę czy inne cudo i niech sobie tam idzie i kupi

. Góra to jedna wielka improwizacja dlatego więcej jest na filmie Twoich znakomitych opomysłów za które dziękuję.
COś mi się zdaje, że interiorem zaskoczyłem niekoniecznie na plus ale szczerze mówiąc nie do końca wiedziałem co chcę uzyskać, wiedziałem tylko tyle, że lubie nature nieuporządkowaną i chce by domek był na jakichś wzniesieniach no i wyszło to co wyszło czyli taki ogrodowo-basenowy kogiel mogiel

Jesli obronny to sie cieszę

Tak sobie teraz myślę, że może by tak jakoś więcej w naszej społeczności nawiązywac podobnych współpracy ,mogłoby być ciekawie
@Pablo Dzięki, simowy Delsowaty nie ma pracy bo nie lubie jak mi ludziki gdzies uciekają, za to ma zdolności wszelakie i jeśli podejmie kariere naukowca będzie mógł się pobawić w wynalazki

Maszyna do ciastek (chyba przez większośc z nas zapomniana lub nieużywana) też może być używana bez kariery podobnie jak mikroskop czy maszyna do zxmiany pogody i parę innych rzeczy. Po co to wszystko> Nie tylko po to by się nie nudzić ale dlatego, że pomyślałem o tym by domek był takim rozszerzeniem pomieszczeń Bobi czyli nawiązywał do pasjii i hobby a że Delsidło ma ich raczej wiele (tak jak jego "stfórca") to i wiele rzeczy tam upchnąłem

Sam często robię pomieszczenia ze swobodnym przejściem (tak powiedzmy nieco po "japońsku" z lekka

) bo fajniej mi się bawić bez nadmiaru drzwi jakkolwiek to zabrzmi i w relatywnie dużych pomieszczeniach w miarę możliwości

Lubię kiedy z jednego pomieszczenia widac drugie więc pozostawiłem tu w tym sensie oryginał a jeśli zdarzy się, że ktoś mu będzie hałasować to zawsze może sobie kupic drzwi i zawołac ekipę monterów