Simki(owie) od Pablo
- Pablo
- Redaktor
- Origin ID: pawel0674
Simki(owie) od Pablo
....
Ostatnio zmieniony piątek 01 maja 2020, 03:26 przez Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Ładna simka, dla mnie odwzorowanie realnej postaci a juz zwłąszcza damskiej to wyczyn, którefgo się nawet nie podejmuję więc gratulacje. Trudno Marylin odwzorować jest charakterystyczna więc i Twoja simka identiko nie jest ale mysle że cos z jej rysów uchwyciłeś. Bardzo sympatyczna postać. Z cekawości sobie ją pobiore jeśli udostępniłeś (możesz dawac hashtaga #simtopiapl do swoich prac to zawsze łatwiej sie będzie wyszukać.
- Pablo
- Redaktor
- Origin ID: pawel0674
Nie pamiętam czy jest dostępna w galerii Michał,ale jeśli tak to byś musiał posiadać u siebie również CC jakie zostało wykorzystane do jej stworzenia.
Od jakiegoś czasu wszystkie moje prace w galerii mają hashtaga #simtopia.pl ale musisz ich szukać klikając w zakładkę "obiekty zmodyfikowane"
Od jakiegoś czasu wszystkie moje prace w galerii mają hashtaga #simtopia.pl ale musisz ich szukać klikając w zakładkę "obiekty zmodyfikowane"
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Potomek Marilyn to bardzo przystojny gość, Coreczka zaś to typowa angielska uroda.
Ta natomiast smagła simka bardzo egzotyczna , elegancka i wyglada jak Miss Świata w tej koronie
Ta natomiast smagła simka bardzo egzotyczna , elegancka i wyglada jak Miss Świata w tej koronie

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
Marilyn i Krzysiek, mogą być dumni ze swoich potomków, bardzo ciekawe simy wyszły z tej mieszanki genów.
Beyonce jest śliczna, ma delikatne rysy twarzy, a w tej koronie na głowie, wygląda jak królewna.

Beyonce jest śliczna, ma delikatne rysy twarzy, a w tej koronie na głowie, wygląda jak królewna.

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka

Najbardziej podoba mi się ta ostatnia Simka. Ma fajna figurkę, i pięknie dobrane dodatki - strój, włosy, makijaż. Widać, że się postarałeś. Zrobiłeś prawdziwą Księżniczkę

@Pablo fajne tworzysz Simy, takie naturalne. Marilyn Monroe ma ładne usta, powiem nawet, że takie seksowne. Nic więc dziwnego, że po pięknej mamusi i dzieci są udane, szczególnie Direk.
Jednak to Beyonce skradła moje serce. O charakterystycznej, nieco egzotycznej urodzie, jest prawdziwą Miss
Jednak to Beyonce skradła moje serce. O charakterystycznej, nieco egzotycznej urodzie, jest prawdziwą Miss

Bardzo przystojny ten Sim. O, przepraszam Tryton.
Zanosi się na nową i w dodatku ciekawą opowieść. Już przebieram łapkami z niecierpliwości
Zanosi się na nową i w dodatku ciekawą opowieść. Już przebieram łapkami z niecierpliwości