Rany Misu gdybys jeszcze zechcial naniesc czyja parcela czyja - błaga

Wyglada na Twojej mapce ze numer 5 ta duza 30x40 w dzielnicy drugiej jest wolny.
Gdyby tak bylo to bym te dzialke chapnęła bo jesli Ala mowi ze chata moze byc, tylko ja trzeba ustawic na wiekszej dzialce to tam bym ja ustawiła. No ale wcale nie jestem pewna ze ta piątka jest wolna bo mi sie zdaje ze to jest Gabi działka..
Gdybys jeszcze zaznaczyl gdzie ta Twoja katedra i dworzec Ali - bo ten dworzec zdaje sie zmienił połozenie teraz - to juz bede wiedziec dokladnie gdzie co jest

=======================================================================================================
Edit - acha juz wiem Gabi ma ta Gigant 50 x40 czy cos kolo Mata . No to ja zabieram te 14 - chyba nic wiecej bo ja wolno buduje..
Taka idea - zostaw jedna dzialke 20x30 i 20x15 pusta dla kogos kto bedzie chcial sie w tym sejfie osiedlic w zaleznosci czy z malusim starterem bedzie czy z czyms wiekszym. Bo jak znam zycie wszyscy z nas co bedą grac w tym miescie - a ja bede na pewno - beda mieli wlasny starter.
Reszta bedzie dla osiedlonych rodzin ale NPC. Prawde powiedziawszy domy jak domy ale najbardziej sie cieszę na te nowe rodziny od uzytkownikow. Koniec z z cholerną rodzina Nalesników, przecudnym Mortimerem, Bella na ktora juz nie moge patrzec i ich "urodziwą" coreczką !!! Kazdy dom w tym sejfie MUSI miec rodzine z naszego forum.
@Aericia Ari powinna zaklepac chate dla Vica z braciszkiem tez! Victarion w tym sejfie to bedzie jak wisienka na torcie!
No i jak sie bedzie swietnie pisac historyjki z tymi Waszymi simami i domami w tle.