Tablica codzienna
- Pablo
- Redaktor
- Origin ID: pawel0674
Re: Tablica codzienna
Kalimera Elu @kreatora muszę Ciebie rozczarować bo z greckiej kuchni przygotowujemy tylko dwa dania,tj. Bistetki i Cacyki. Resztę to tylko i wyłącznie kuchnia polska. Jak już wcześniej wspominałem kuchnia grecka dla turystów kojarzy się z rybami,mięsem i dużą ilością wina do posiłku. Jednak rzeczywistość jest zupełnie inna i ta kuchnia składa się ze zbóż,warzyw i owoców. Jedynie w tawernach i sklepach masz przeróżne wina które możesz sobie zamówić lub kupić.
Paweł, z okazji Urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego!!! Sto lat!!!

- Pablo
- Redaktor
- Origin ID: pawel0674
Dziękuję za pamięć i życzenia kochani przyjaciele 
Jak w zeszłym roku tak i w tym obchodziłem moje urodziny w Grecji
Najpierw ze współpracownikami a potem z turystami.

Jak w zeszłym roku tak i w tym obchodziłem moje urodziny w Grecji

Ostatnio zmieniony wtorek 18 cze 2019, 11:09 przez Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.

- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Spóźnione zyczenia urodzinowe dla obojga solenizantów
Niestety bedziecie musieli podzielisc sie tortem, zeby biedne forum nie zaczęlo sie wieszac od nadmiaru foci

Niestety bedziecie musieli podzielisc sie tortem, zeby biedne forum nie zaczęlo sie wieszac od nadmiaru foci

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Szybkie info!!!!
Dzisiaj POTEZNA AKTUALIZACJA wieczorem. Juz wiadomo ze wszystkie script mody padna po niej i czesc CC z CAS. Jak ktos chce sobie zepsuc gre to niech ja wlaczy po aktualce ze starymi modami w środku. Wielbiciele UIC niech sie pozbedą starej wersji right now!!!!

Dzisiaj POTEZNA AKTUALIZACJA wieczorem. Juz wiadomo ze wszystkie script mody padna po niej i czesc CC z CAS. Jak ktos chce sobie zepsuc gre to niech ja wlaczy po aktualce ze starymi modami w środku. Wielbiciele UIC niech sie pozbedą starej wersji right now!!!!
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Aericia
- Administrator
- Origin ID: ukyojin
@Pablo spóżnione życzenia urodzinowe - oby Ci się dobrze wiodło w pracy, nie za ciężko było, przyjemnie i miło! I wielu simowych przygód dla Twojego Sima!
@Fredra jeszcze zdążyłam! Sukcesów architektonicznych, literackich i na jakich tam Ci jeszcże zależy, udanych orzygotowań do ślubu i pięknej ceremonii. A przede wszystkim jeszcze piękniejszych chwil po samym weselu.
@Fredra jeszcze zdążyłam! Sukcesów architektonicznych, literackich i na jakich tam Ci jeszcże zależy, udanych orzygotowań do ślubu i pięknej ceremonii. A przede wszystkim jeszcze piękniejszych chwil po samym weselu.

A co mi tam
300 lat z simami i EA. Przebije wszystkich moja droga, zdrowia i szczęścia
300 lat z simami i EA. Przebije wszystkich moja droga, zdrowia i szczęścia
władczyni krainy bez uczuć...
Faktycznie fajna seria.
M3lcik najlepsze życzenia z powodu tak okrągłej rocznicy. Piękny wiek i jeszcze co najmniej sto lat Ci życzę
M3lcik najlepsze życzenia z powodu tak okrągłej rocznicy. Piękny wiek i jeszcze co najmniej sto lat Ci życzę
władczyni krainy bez uczuć...
Troszkę spóźniona, ale też dołączę się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Marlenko