Zaczynamy 37 edycję Komiksowych Zabaw Tu możecie jak zawsze udostępnić jednoobrazkowy komiks (jedna fota i dowolna ilość dymków tekstowych). Tu dowiecie się jak szybko i łatwo taki komiks stworzyć. Tematyka jest zupełnie dowolna. Wszystko zależy jedynie od kratywnosci wiec... do dziela! Mini komiksy wrzucamy tu do czasu obwieszczenia głosowania czyli przez tydzień lub dłużej (w zależności od ilości prac)
Od mnie fragment delsowatego story
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
@SimDels Tak, jestem na tym etapie, że to mnie śmieszy Szczególnie,że mój mąż ma dokładnie te same reakcję na kupę tyle,że wyraża je na głos,a nie w myślach
Postautor: SimDels » poniedziałek 05 sie 2019, 22:50
Zwycięzcą tej edycji komiksowych zabaw zostaje @Wikki ! Gratulacje
Swoją drogą kapitalnie oddałeś transformacje która zadziała się w ostatniej dekadzie
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Gratuluję Wiki! Jestem świeżo po najeździe Hunów (czytaj - wnucząt) - i dokładnie tak reagują na wszystko, co nie ma pilota, ekranu lub choćby nędznych klawiszy