Nie mialam zamiaru tego kupowac - okna czy nie - i nie zmieniłam zdania. EA ze skory wyłazi zeby to zareklamowac - ale "nie ze mną te numery Bruner" XD
No chyba ze mi dadzą w prezencie na co sie nie zanosi. To tylko polskie EA daje gifty swoim pomagierom i moderatorom, no a Ci z z poczucia lojalnosci za te gifty beda bronic EA jak lwy obojetnie jak zalosnie malo tam tego jest - jak to widac z tego linku od Ali. Boziu jakie to szczescie ze mamy te forum! Na tamtym czlowiek by sie bał odezwac w powyzszym temacie krytycznie - jakos tam ludzie na dzis sami sobie zakladaja kagańce autocenzury i tylko pochwaly im z ust spływaja. Wypisz wymaluj rezimowe srodki przekazu a kazdy wylazi ze skory zeby sie podlizać
Wedlug mnie tego rodzaju wyrób powinien bronic sie sam. Piszac obiektywnie ten sie odrobine broni ze względu na okna - te sie akurat im udały i bardzo mi sie podobają i moze zaokraglone parawany , ktore byc moze bedzie mozna w budowlance wykorzystac jako namiastke okraglej sciany - thanks to MOO. Ale tego jest wciaz za malo zeby mnie powalic na kolana i zeby EA mogla mi wyciagnac mi kase z kieszeni

Osobiscie polecam dodatek z praniem. Nie jest tam za duzo dla budowlanca ale swietnie zbogaca rozgrywkę. jakos dziwnie by mi sie teraz gralo w simowj chacie bez pralki. Bez pralki? Niewyobazalne!
Wielka wpadka to byla kregielnia - tylko pare tapet fajnych , a w grze zupelnie niczego nie dodaje zreszta jak domowe kino i fitness. To te wyroby zniechecily mnie do kupowania akcesorii. Za kazdym razem jak kupiłam , to zalowalam ze zapchalam sobie tym panel kupowania w grze.