Elu, doczołgałam się do forum dopiero dzisiaj (wszystko przez to wesele u Gabi!) - i przegapiłam tę wiekopomną uroczystość! Życzę Ci więc z okazji urodzin dużo radości - nie tylko z gry. No i sklerozy - ale u twoich znajomych - by nie pamiętali tak szczegółowo, która to rocznica

Najważniejsze, że ciągle jesteś młoda duchem! A wspólna z nami zabawa działa jak najlepsze panaceum na wszystkie troski i zmartwienia.
Tak się tym podbudowałam, że aż mi oko zwilgotniało... Ekhem - idę do galeryi serduszkować ci tę sierotkę. Inną sierotkę właśnie sobie pobrałam - może i u mnie załapie się na jakieś rozmnażanko, i nie tylko Ktosikową Syrenkę będzie pocieszał

Z tymi rybkami "po piasku" to ewidentnie bug - właśnie moja Simka dzielnie tam łowi rybki... Ale tam jest bardzo fajny widok - przeźroczysta woda i w pierwszej chwili (nie czytając twojego posta) również myślałam, że ryby po piasku pływają - a one w tej czyściutkiej wodzie są! Może i tobie też tak się zwidziało...
Inna sprawa, że wczoraj moja Simka zanurzyła się na moment po szyję w piachu! Ale zaraz się"naprawiła" Uśmiałam się, bo mi to przypomniało scenę z filmu - bodaj Indiany Jonesa któregoś... Mam jednak mc commandera i UIC więc możliwe, że to one powodują takie chwilowe "załamki" gry...
Tu dowody rzeczowe - łowienie rybek jest ok
A tu bug z pływaniem po piasku (był tylko przez moment, ale zdążyłam zapauzować i sfocić!)