To już 41 edycja Komiksowych Zabaw Możecie tu tradycyjnie udostępnić jednoobrazkowy komiks (jedna fota i dowolna ilość dymków tekstowych). Tu dowiecie się jak szybko i łatwo taki komiks stworzyć. Tematyka jest zupełnie dowolna. Wszystko zależy jedynie od kreatywnosci więc... do dziela! Mini komiksy wrzucamy tu do czasu obwieszczenia głosowania czyli przez tydzień lub dłużej (w zależności od ilości prac)
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
@SimDels - no, ten tego, ja też tylko przechodziłam przypadkiem, i no... I kupiłam Moshino, no bo okno takie jak trzeba... Jedno??? , bo było takie tanie... A buty? - Buty kupię sobie na przecenie w ccc
@SimDels - kiedyś słyszałem taką bardzo stara piosenkę o parasolkach. Brzmiało to mniej więcej tak "Parasolki, parasolki, parasolki bardzo tanie. Proszę brać Panowie, Panie"
Kończymy głosowanie ,dzięki za udział, prace i głosy!
Dzięki tym ostatnim i ja moge przypiąć sobie złoty laur do focisza za co bardzo dziękuję
Dzięki ogromniaste!
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Oj Vimesom to wogóle nalezą sie laury za ich zachowanie w grze (w wersji pierwotnej obaj panowie dali sobie po twarzy ale wyciąłem bo uznałem to za przesade ) Żałuje że czas tak goni ale w końcu na spokojnie pogram dłużej naszymi awatarami z forum bo każda postac jest naprawde osobliwa
Dobrej zabawy!