Długo myślałam jak napisać to co poczułam wchodząc w grze do domku
@olivkasims. A poczułam... zaskoczenie
Nie spodziewałam się tego, gdyż do tej pory myśląc o budowie, nie miałam jeszcze jako takich pomysłów na wnętrza, jednak zawsze jakoś konkretnie sobie te wnętrza wyobrażałam. Dopiero patrząc na wnętrza Olivki uświadomiłam sobie,że mam już spore wyobrażenie o tym jak będzie wyglądał nasz dom w środku. Zupełnie nie spodziewałam się wystroju, który zobaczyłam w grze, bo bardzo się różni od tego co sama mam w głowie. To było ekstra doświadczenie

Takie trochę WOW zupełnie nie ten sam dom,a przecież jeszcze go nawet nie ma

Wtedy uświadomiłam sobie,że to wyzwanie da mi całą masę pomysłów na wnętrza, które mogę wykorzystać

Wcześniej w ogóle o tym nie pomyślałam, zapewne przez to,że z moim brakiem zmysłu budowniczego ciągle starałam się wkomponować w grze rozkład tych pomieszczeń w tej bryle i za daleko mi było do urządzania wnętrz

Mimo,że moja wizja różni się od tej Olivki, to są pewne wspólne cechy, których na razie nie zdradzę nie chcąc sugerować nic
@Ktosik Maciek jest równie zaskoczony co ja i aż zaczęłam zastanawiać się co on ma w głowie, zapragnęłam znaleźć się w niej przez chwilę i popatrzeć jego oczami. Mega pozytywne zaskoczenie, dziękuję,a właściwie dziękujemy (bo Maciek strasznie wam kibicuje) z całego serducha!
@Ktosik Gabi to było kolejne zaskoczenie jakie przeżyłam. Spodziewałam się niemal identycznego domku, wcale jednak bryła i elewacja ,a nawet dach nie są identyczne. Podobne wiadomo, przecież budujecie z tego samego projektu,ale nie myślałam,że różnice choć na pierwszy rzut oka tak subtelne, będą takie duże!
Miałam takie myśli przez chwilę,że wyzwanie będzie nudne, bo będziecie budować kilka identycznych brył i znów mnie zaskoczono.
Przez to co dzisiaj zobaczyłam, jestem jeszcze bardziej ciekawa wnętrz Gabi, raczej nie spodziewam się, że wyjmie moją wizję z mojej głowy(a nawet chyba bym nie chciała,żeby było identycznie jak sobie wyobrażam

), ale zastanawiam się ile będzie podobieństw, a może jej wizja będzie zupełnie różna,czekam z niecierpliwością! WOW!
Dziękuję wam kochane