Na początku gratuluje wam forum. Jest naprawdę super tutaj i przejrzyście.

Trochę o mnie
Pewnie niektórzy z was mnie kojarzą, jestem administratorką i założycielka strony „Simholic” na Facebooku od dnia 6.09.2012 r.

W simsy gram odkąd pamiętam grać, zaczęłam w jedynkę, a skończyłam na czwórce, która skradła moje serce i gram do dnia dzisiejszego. Jestem też uczestnikiem programu „Games changers” i mogę, testować dodatki Kika dni wcześniej co pozwala mi dzielić się informacjami ze społecznością trochę wcześniej.
W grze lubię budować, robić zdjęcia co przerzucam, trochę z życia codziennego poza budowaniem i robieniem zdjęć lubię też rozgrywkę, która może być naprawdę ciekawa, jeśli ma się na nią, na nią pomysł.
Gry sobie nie wyobrażam na dzień dzisiejszy bez modów i CC. Jeśli jesteście, zwolennikami modyfikacji to obcerujcie nas niebawem, pojawią się polskie wersje modyfikacji, które tłumaczone będą dla jednego z zagranicznych twórców, z którym zaczynamy współpracę. Zdradzę wam, że jednym z tych modów będzie mod, który będzie związany z fryzjerstwem i odrastaniem włosów w naturalny sposób więcej szczegółów po testach.

Myślę, że to na początek, tyle moje ID na orgin to Angel06992. W miarę możliwości i czasu jestem otwarta na pomoc w rozwiązywaniu problemów z grą.