Hej wszystkim
Hej wszystkim
Witajcie. Jestem nowa na forum, ale w Simsy gram od bardzo dawna. Zrobiłam sobie paroletnie przerwę w grze, wróciłam niedawno i z radością odkrywam ją ponownie. Grywałam w jedynkę i dwójkę, aktualnie w trójkę. Interesuję się fotografią, muzyką, zachwycam się naturą i zwierzętami. Jako romantyczką uwielbiam piękno przyrody. Miło Was poznać.
Cieszę się, iż trafiłam na to forum, gdyż mogę dowiedzieć się wielu cennych ciekawostek i przydatnych informacji, o których nie miałam wcześniej pojęcia.

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Witaj @Dominique - witamy cię z radością! Jak zauważyłaś zapewne - forum skupia nieco dojrzalszych (jedynie wiekowo
) graczy. Ale znajdziesz tu wiele dobrego - ciekawostek, porad, oraz grono wiernych fanów gry od wielu, wielu lat. Możesz założyć własny kącik z budowanymi przez ciebie obiektami, lub napisać własną historyjkę o ulubionej postaci. albo tworzyć i pokazywać własne rodzinki. Do wyboru! Zapraszam do brania udziału w forumowych zabawach - fotka tygodnia, czy wyzwaniach, które ostatnio trochę nam podupadły
Ale dzięki nowym osobom wstąpi tu świeższy powiew, który obudzi nas z zimowego (jeszcze) letargu!
Złożyłaś zapytanie w kąciku z wickedem - teraz jestem troszkę zajęta - odpowiem ci wieczorem.

Złożyłaś zapytanie w kąciku z wickedem - teraz jestem troszkę zajęta - odpowiem ci wieczorem.
- SimsoweAnime
- Felietonista
- Origin ID: SimsoweAnime
Hej hej! Miłej zabawy na forum i odkrywania ciekawostek 

- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Witaj, Dominique. Rozgość się, czytaj, pisz, zamieszczaj historyjki, swoich Simów, budowle, czyli co tam dusza zapragnie!
I baw się dobrze. 

"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Hejo @Dominique
Rozgaszczaj się i czuj się jak w domu
Chętnie poznam to co tworzysz lub postacie jakimi sie bawisz w grze, także np. w Dwójce, którą prze ostatnim reinstalem systemu trochę się tez bawiłem.